Concierto de Amor (15 mei 2022)

Zondagmiddag 15 mei 2022 stond Tourdion na ruim twee jaar eindelijk weer op het podium.

 

In een uitverkochte zaal van Cultureel Centrum de Rank in Soest kwam het koor met een concert waarin het thema ‘liefde’ centraal stond.

 

Uitgevoerd werden: de Pavane van Gabriel Fauré, O Mistress Mine van Frank K. DeWald, Five Hebrew Love Songs van Eric Whitacre en de hoofdmoot: Misa Criolla van Ariel Ramírez. Een zeer afwisselend en voor het publiek gemakkelijk in het gehoor liggend programma zorgde ervoor dat het een feest werd Tenor Emilio Aguilar nam de tenorsolo in de Misa Criolla voor zijn rekening. De instrumentale begeleiding werd verzorgd door pianist Fred Abbingh, violist Jacob Plooij en Gruppo Los Criollos.

 

Een opname van het concert is te bekijken via de pagina met video-opnamen.