Optreden bij Jac.van Looy-lezing 2018

 

In september 2008 zong Tourdion in de Oude Kerk in Soest, na afloop van de Jac.van Looy-lezing door Herman Pleij. 

Wij zongen in het Cenakel in Soesterberg, in Flehite te Amersfoort, verschillende kerken in Soest en op tal van andere locaties. Wij namen deel aan de Korendagen in Paradiso en het Korenfestival in Soesterberg. Samen met Tourdion Amersfoort gaven we een groot concert in de Oude Kerk in Soest. Ook hebben we de kerstmarkt in Soest Zuid opgeluisterd met het zingen van een aantal Christmas Carols. We traden op tijdens de Nieuwjaarsconcerten van Radio Soest in de Wilhelminakerk. Ook zongen we tijdens het Bevrijdingsconcert in Soesterberg. Jaarlijks verzorgen we een (kerst)concert voor de bewoners van Verpleeghuis Daelhoven. Ook treden we ieder jaar op tijdens het jaarlijkse Cultuurfestival in Soest.